Outlet BENL female 150915 - 030216 728x90
pixel
fashion model Modewijzer.com
Mode, Schoonheid, Kapsels & Make-up
 
Bookmark and Share
pixel
pixel
pixel
pixelfoto's van kapsels


haar producten online kopen!
pixel
Home  ›  Kapsel Advies

Hoe prachtkapsels kiezen voor halflang haar

Als u reeds op zoek ging naar kapsels voor halflang haar, dan bent u misschien al een beetje ontmoedigd geweest wanneer u de opties bekeek. Halflang haar – meestal omschreven als haar dat reikt van net onder de oren tot op de schouders – kan moeilijk zijn om goed te dragen, maar met wat inspanning en overweging kunt u een kapsel vinden dat bij u past.
 
foto van kapsel voor halflang haar Een uitstekend idee voor vrouwen die op zoek zijn naar een nieuw kapsel voor halflang haar is het toevoegen van een pony. En dat hoeft zeker geen saaie franje te zijn; er zijn heel wat mogelijkheden om met een pony een leuke, moderne look te bekomen. Vrouwen met een langer, ovalen gezicht kunnen hun pony tot halfweg de wang laten knippen en zo de omtrek van hun gezicht beklemtonen. Wenst u iets dat meer gedurfd is, denk dan eens aan een asymmetrische stijl: deze look is vooral aantrekkelijk wanneer u een rond gezicht hebt.
 
Hebt u veel body in uw haar, dan kan dit een probleem vormen. Zelfs een lichte krul kan uw haar dan doen opspringen. Krult uw haar te veel of hebt u neiging tot kroeshaar, spreek dan misschien eens met uw kapper over een ondersnit. Een andere manier om volume te bestrijden is een stylingproduct dat niet alleen uw lokken in bedwang houdt, maar hen ook aanmoedigt om zachte golven vast te houden. Losse golven kunnen erg aantrekkelijk zijn bij halflang haar; vermijd compacte krullen, want zo gaat uw gezicht er te breed uitzien.
 
Bent u op zoek naar kapsels voor halflang haar, dan zijn er méér opties dan u denkt. Er zijn heel wat looks beschikbaar, dus blijf zoeken tot u het perfecte kapsel vindt!
 
Bekijk hoe u eruitziet met verschillende kapsels voor halflang haar en met de meest recente kapsels door kapsels te simuleren op een foto van uzelf.
 
©Modewijzer.com
 
pixelLuxe female BENL 030915 - 151215 120x600
haar tools
Home            Site Map           Kapsels            Kapsels Software          Vraag & Antwoord          Contact          Links Uitwisselen           Privacy Verklaring          Disclaimer